fbpx

 Restoran za svadbe, Sala za venčanja – najlepše mesto za venčanja u Beogradu – Top of the Hub

U potrazi ste za najlepšim mestom za venčanja u Beogradu? Restoran za svadbe, sala za venčanja – Top of the Hub može da primi oko 300 gostiju u sedećoj (banket) varijanti.

Ipak, što se tiče venčanja, preporučujemo broj gostiju do 180, jer u tom slučaju svi mogu biti u jednoj polovini. Ukoliko je broj gostiju iznad 180, moramo ih podeliti u dve polovine prostora.

Detaljanu mapu prostora možete pogledati ovde

restoran za svadbe

Švedski sto

Restoran za svadbe ima nekoliko ponuda švedskog stola i set menija. Kompletne ponude za Vaše venčanje možete preuzeti u PDF formi.

Ukoliko ste ipak zamislili nešto što se ne nalazi u našoj ponudi, odnosno ukoliko su vaše želje drugačije, podelite ih sa nama i potrudićemo se da izbor hrane i pića, tj. kompletnu ponudu prilagodimo Vašim željama.

restoran za svadbe, sala za venčanja

Set meni

Za Vaš specjialan dan, nudimo Vam nekoliko ponuda švedskog stola i set menija. Kompletne ponude za Vaše venčanje možete preuzeti u PDF formi.

Ukoliko ste ipak zamislili neto to se ne nalazi u naoj ponudi, odnosno ukoliko su vae elje drugačije, podelite ih sa nama i potrudićemo se da izbor hrane i pića, tj. kompletnu ponudu prilagodimo Vašim željama.

restoran za svadbu - set meni

Restoran za svadbe – dekoracija

sala za venčanja

Svaka dekoracija restorana za svadbu je jedinstvena i predstavlja priču za sebe. Mi smo tu za Vas da učinimo da sve izgleda onako kako ste zamislili. Naš stručni tim dekoratera Vam stoji na usluzi da ispuni svaku Vašu želju, bilo da je u pitanju dekoracija stola za svadbu, od odabira cvetnog aranžmana, do najsitnijih detalja kao što su odabir mašni, sveća i drugih dekorativnih elemenata koji će učiniti Vaš događaj jedinstvenim i neponovljivim. Celokupna dekoracija će, uz pomoć specijalnih efekata osvetljenja u prostoru, učiniti Vaš događaj svečanijim i glamuroznijim.

Detaljanu mapu prostora možete pogledati ovde

dekoracija za svadbu

Vaš najvažniji dan

sala za venčanja

Za Vaš najvažniji dan, restoran za svadbe Top of the Hub Vam može obezbediti niz pogodnosti koji će Vam ovaj specijalni dan učiniti lepšim i svečanijim, kao što su:

  • organizacija vatrometa
  • iznajmljivanje limuzina za svadbe ili oldtajmera (limuzine za svadbe Beograd)
  • angažovanje animatora za decu
  • odabir mladenačke torte – svadbene torte

Bilo bi nam zadovoljstvo da Vas ugostimo i pokažemo Vam naš restoran za svadbe. 

 

Pogledajte naš profil na Googlu

sala za venčanja
 
Restoran za svadbe – Top of the Hub
https://www.youtube.com/watch?v=t2lYzontmh8