fbpx

Korporativne proslave

Kada ste u potrazi za idealnim mestom u kojem biste želeli da ugostite Vaše goste ili klijente a želite da im pružite VIP tretman, restoran za proslave Top of the Hub je pravo mesto za Vas. Nudimo Vam glamurozan događaj, sjajnu atmosferu i odličnu organizaciju. Prilagodljiv enterijer našeg restorana pogodan je za sve vrste poslovnih proslava. Restoran pruža kompletnu uslugu, od jedinstvenog pogleda na Beograd, preko ljubaznog i profesion­alnog osoblja, do kvalitetne i ukusne hrane. Naš dinamičan i entuzijastičan tim će pružiti Vama, Vašim gostima i klijentima kvalitet usluge na vi­sokom nivou i neponovljiv doživljaj na jednom od najlepših mesta u Beogradu.

Detaljnije

Gala večere

Ukoliko planirate organizaciju gala večere za Vaše poslovne partnere, restoran Top of the Hub je pravo mesto za Vas.
Naš tim koji obuhvata menadžere, dekoratere, kuvare, tehničare Vam stoji na raspolaganju da realizuje svaki detalj onoga što ste zamislili.

Plan i organizacija prostora
Celokupna usluga keteringa
Osoblje (konobari, hostese, garderoberi, obezbeđenje)
Dekoracija prostora prilagođena konceptu događaja
Kompletna audio – vizuelna podrška

Mi razumemo važnost Vašeg događaja, zato nam dopustite da Vama i Vašim gostima upriličimo poslovnu proslavu za pamćenje uz najlepši pogled na Beograd.

Detaljnije

Kongresi

Naš prostor je idealno dizajniran za sve vrste Vaših poslovnih događaja. Kod nas možete organizovati kongrese, prezentacije, predavanja, konferencije, promocije, seminare, izložbe, workshop-ove…

Za ovakvu vrstu događaja, samo jedna polovina našeg prostora može da primi od 300 osoba (banket postavka), 350 osoba (bioskopska postavka), do 400 osoba (koktel postavka). Možemo Vam omogućiti celokupnu tehničku podršku, posluženje i sve propratne elemente koji su Vam neophodni kako bi Vaš poslovni događaj protekao onako kako ste zamislili.

Detaljnije

Konferencije, organizacija seminara, prostor za prezentacije

Ukoliko želite da organizujete konferenciju, prezentaciju, seminar ili workshop, na pravom ste mestu!
U restoranu Top of the Hub, na raspolaganju imate 600m2 prostora koji je uređen za sve vrste poslovnih skupova. U jednoj polovini prostora kapacitet je do 350 mesta u bioskopskoj postavci sedenja, a u kombinaciji sa drugom polovinom prostora gde se može organizovati koktel dobrodošlice, kafe pauza ili proslava nakon konferencije ili seminara za sve goste, čine Top of the Hub idealnim ambijentom za Vaš događaj.

Ceo restoran je klimatizovan, ima besplatnu bežičnu internet konekciju, a na zahtev klijenata može biti opremljen najsavremenijom audio-vizuelnom opremom.
Tu smo da Vam pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, tehničku opremu i dekoraciju, a na raspolaganju Vam je uvek i jedan menadžer zadužen za koordinaciju prilikom planiranja, organizacije i realizacije Vašeg događaja.

Detaljnije
Organizacija seminara, poslovnih skupova

Modne revije

Restoran Top of the Hub je, po svojim tehničkim specifikacijama, idealan za održavanje modnih re­vija, predstavljanje novih kolekcija i prijema sa mo­gućnošću pravljenja izložbenog prostora za svaku vrstu modne prezentacije. Naš tim će Vam pomoći u kompletnoj organizaciji Vaše revije, od njenog planiranja i osmišljavanja ko­ncepta, pa sve do konačne realizacije.

Detaljnije
Organizacija modnih revija

Tehničko opremanje

U skladu sa Vašim željama i tipom događaja koji želite da realizujete uz našu pomoć, stojimo vam na raspolaganju da u potpunosti tehnički opremimo prostor za potrebe Vašeg događaja.

Projektori | Platna | Ozvučenje | Osvetljenje | LCD screen | Free WI FI | Postavljanje bine za držanje govora/bend

Detaljanu mapu prostora možete pogledati ovde

Dekoracija prostora

Svaki događaj je jedinstven i predstavlja priču za sebe. Bilo da je reč o Vašoj privatnoj proslavi, venčanju ili poslovnoj proslavi, mi smo tu za Vas da učinimo da sve izgleda onako kako ste zamislili. Naš stručni tim dekoratera Vam stoji na usluzi da ispuni svaku Vašu želju, od odabira cvetnog aranžmana, dekoracije stolova do najsitnijih detalja kao što su odabir mašni, sveća i drugih dekorativnih elemenata koji će učiniti Vaš događaj jedinstvenim i neponovljivim. Celokupna dekoracija će, uz pomoć specijalnih efekata osvetljenja u prostoru, učiniti Vaš događaj svečanijim i glamuroznijim.

Detaljanu mapu prostora možete pogledati ovde

Restoran za proslave – Top of the Hub Beograd