fbpx
telefon +381 62 790 063

DEKORACIJA PROSTORA

Može se slobodno reći da od dekoracije prostora za svečane prilike zavisi i kako će događaj i proći. Boje, nijanse, svetlo, nameštaj, ukrasi, salvete, escajg i druge “sitnice” nemaju sporednu ulogu u organizovanju veselja, ma kakva ona bila, upravo te male stvari na koje amateri ne bi obratili pažnju imaju veliku sposobnost da uspostave željeni ton i atmosferu događaja kako bi se u potpunosti ostvarile sve zamisli domaćina. U Top of the Hub restoranu dobro znamo da detalji nisu samo detalji, već oni čine dizajn.

Nesvakidašnje, neubičajne dekoracije su jedan od načina da gostu događaj ostane urezan kao pozitivno sećanje, ali mnogo toga zavisi od prirode događaja, broja zvanica, duha ili brenda domaćina, vremena u kojem će se proslava održati, a jedan detalj može da učini da ceo dizajn izgleda neksladno. Zato prepustite posao organizovanja dekoracije ljudima koji su se godinama školovali za to i još duže svoje ideje sprovodili u delo. Naši dekorateri dobro znaju da iza svake primamljive prostorije treba da stoji veoma jak razlog.

Kroz godine profesionalnog rada naši eksperti za uređenje enterijera su se sukobljavali sa raznim izazovima, različitim prohtevima, potrebama, željama i uvek izlazili kao pobednici. Kakvu god da poruku želite da pošaljete, atmosferu da priredite i koliko god da su vam ideje ambiciozne – uz iskusni tim Top of the Hub restorana dobićete upravo ono što ste tražili, a verovatno je da će vam očekivanja biti prevaziđena.

Nikada nisu postojala dva ista događaja, i svaki od njih predstavlja jedinstvenu priču, naš stručni tim će zajedno raditi kako bi i najsitniji detalji bili po vašoj volji, od poda do plafona, od odabira sveća, cvetnih aranžmana, dekoracija stolova, mašni i svih drugih dekorativnih elemenata koje želite.

Posao dekoratera je da radi kao vodič, da istakne najbolje kvalitete i adute domaćina, njegovu prepoznatljivost i najveće uspehe, a sve to na sofisticiran, smeo i efektivan način, prilagođavajući se i gostima koji će uživati u impresivnom enterijeru Top of the Hub restorana.

Naš tim stvara opšti koncept dizajna, radi sa vašim idejama i zahtevima, ne ostavlja nijedan deo restorana zaboravljenim, a na raspolaganju uvek ima i kompletnu audio i vizuelnu tehničku podršku kako bi upotpunio sliku koju želite da prikažete. Na kraju, dizajn je definisan svetlom i senkama, a propisno osvetljenje je i te kako bitno.

Mada naši dekorateri ipak imaju veliku pomoć i prednost u odnosu na druge lokale, jer uz pogled na panoramu Beograda sa 25. sprata kao pozadinu, sve izgleda mnogo glamuroznije, veličanstvenije i ekskluzivnije.