fbpx
telefon +381 62 790 063

Nijedan vid proslava, profesionalnih ili privatnih okupljanja, bez obzira na broj zvanica ili povod, nije potpun bez audio i vizuelnih pomagala, a Top of the Hub restoran na raspolaganju ima tehnička sredstva najvišeg kvaliteta kako bi vam omogućila da što bolje izrazite poruku koju želete poslati prisutnima i široj publici.

Deo proslava koji se uz hranu uvek najviše komentariše među gostima je svakako muzika, a pravog veselja i ne može biti bez adekvatnog ozvučenja, uz našu ekspertizu u organizovanju svih vrsta i obima okupljanja nećete imati nikakvih problema i događaj će biti sproveden bez ikakvih tehničkih problema.

Top of the Hub restoran u svojoj ponudi ima pravi izbor tehničke opreme bez kojih je nemoguće zamisliti modernu proslavu ili bilo koji drugi tip skupa. Stojimo vam na raspolaganju da u potpunosti opremimo prostor kako bi zadovoljili sve vaše potrebe, a sadržaj na što bolji i efektniji način približimo gostima. Naši menadžeri i tehničari vam uvek stoje na usluzi i spremni su da u svakom trenutku reaguju na promene planova i nepredviđene okolnosti kako bi proslava prošla u najboljem mogućem redu.

Pored najmodernijih i impresivnih LCD televizora u našoj ponudi se nalaze projektori i platna za projekcije za sve vaše video potrebe kako biste sa najbližima ili poslovnim partnerima podelili drage uspomene, uspeh firme, reklame ili na najbolji način predstavili novi proizvod, odnosno uslugu.

Naš tim u dogovoru sa vama i vašim željama organizovati profesionalno osvetljenje ionako već impresivnog enterijera restorana, uskladiti ga sa tonom okupljanja, brojem zvanica, istaći najvažnije elemente proslave i pomoći da ostvarite željenu atmosferu. Naravno, u ponudu Top of the Hub restorana je uključen i Wi-Fi internet visoke brzine, kako bi vi i vaši gosti mogli da podelite atmosferu sa vašeg događaja i bez poteškoća obavite moguće obaveze.

U Top of the Hub restoranu možete organizovati i mini koncert jer vam nudimo i postavljanje bine za bendove, DJ-eve ili druge vrste muzičara, što će osigurati da vaša žurka dugo ostane upamćena. Ukoliko plan vaše proslave uključuje i držanje govora ili deljenje nagrada naš tim će binu prilagoditi vašim potrebama. Sve je obezbeđeno za celokupni impozantan doživljaj koji će se isticati u moru drugih okupljanja, oduševiti vaše goste i omogućiti vam da svoju poruku prenesete javnosti.

Top of the Hub na kraju krajeva i bez ikakvog pogovora ima najbolje osvetljenje u krugu koji se meri hiljadama kilometara – svetla celog Beograda i mesečinu koja se odbija od Save i Dunava.