fbpx
telefon +381 62 790 063

ORGANIZACIJA KONGRESA

Osigurajte da kongres u vašoj organizaciji bude najbolji u vašoj branši angažovanjem eskperata za masovne i impresivne događaje – tim Top of the Hub restorana.

Organizacija kongresa je jedan od najizazovnijih poduhvata kojeg se menadžeri događaja mogu latiti, veliki broj ljudi, ciljeva koje treba postignuti, koordinisanje brojnog osoblja, planiranje vremena odvijanja aktivnosti kao i obezbeđivanje medijske propraćenosti su zadaci koje bi i najposvećenije organizatore namučili. Ipak, sve je mnogo lakše kada napravite prvi pravi korak i za lokaciju, a ujedno i organizatora, izaberete Top of the Hub restoran.

Složen posao organizovanja kongresa iziskuje dosta vremena, zahteva potpunu posvećenost i iskustvu u organizovanju događaja, a uz naš tim eksperata vama će preostati samo da se fokusirate na sadržaj vaših izlaganja i ostvarivanju radnog cilja kongresa. Nama ostavite pripremu plana aktivnosti, realizaciju prijava i akreditacija i brendiranje enterijera, ali naravno u zavisnosti od vaših afiniteta možemo preuzeti odgovornost za potpunu ili delimičnu organizaciju kongresa.

Iako je lokacija na 25. Spratu poslovnog centra “Ušće” ono po čemu je Top of the Hub znan, veličina restorana je podjednako impresivna i idealna za organizovanje i najmasovnijih manifestacija kongresnog tipa. Samo jedna polovina našeg restorana je dovoljna da ugosti 300 osoba u banket postavci, 50 ljudi više u bioskopskoj postavci i čak 400 osoba u koktel postavci.

Ovakvi masivni događaji ne bi mogli da se izvedu bez adekvatne tehničke podrške u vidu vizualnih i audio pomagala, a Top of the Hub nudi isključivo najbolje. Informišite vaše goste i upotpunite njihovo učešće na kongresu uz LCD televizore, projektore, platna, vrhunsko ozvučenje, mikrofone, osvetljenje i bine za govornike.

Svi elementi potrebni za organizovanje velikog poslovnog događaja se nalaze u ponudi našeg restorana, od garderobe, osvežavajućih pića, aperitiva, najbolje hrane svih vrsta, dok je pogled ka celom Beogradu bonus koji samo mi možemo da pružimo. Dekoracija i organizovanje prostora se može prilagoditi vašim željama i potrebama, a naš tim će vam konstantno biti na raspolaganju kako bi celokupan događaj prošao i bez najmanje smetnje.

Smešten na 25. spratu poslovnog centra “Ušće” Top of the Hub sam po sebi za početak olakšava gostima i samo pronalaženje mesto održavanja manifestacije, 146 metara visok neboder je jedan od simbola Beograda i nalazi se u blizini najznačajnijih saobraćajnica glavnog grada Srbije. Zgrada poseduje i prostrani parking te učesnici kongresa neće imati problem sa lutanjem po gradu, a naši učtivi hostovi i hostese će se od samog ulaska u naše prostorije postarati da dobiju sve potrebne informacije.