fbpx
telefon +381 62 790 063

ORGANIZACIJA SEMINARA I KONGRESA

Organizacija seminara i kongresa. Koje god da su potrebe vašeg biznisa za organizovanje poslovnih okupljanja restoran Top of the Hub je pravi izbor. Na jedinstvenoj lokaciji u okviru poslovnog centra “Ušće” možete organizovati konferencije, seminare, radionice, a naš restoran se može iskoristiti i kao mesto za održavanje prezentacija.

Prostor za proslave

Na raspolaganju vam je prostor od 600 metara kvadradnih idealan za sve vrste poslovnih skupova i to na jednoj od najspektakularnijih lokacija u ovom delu Evrope – na 25. spratu solitera sa kojeg se pruža pogled na ceo grad (Google mesta).

Bilo da planirate okupljanje sa malim ili velikim brojem učesnika, Top of the Hub će se prilagoditi vašim potrebama i garantovati vrhunsko izvođenje organizacije događaja. U samo jednoj polovini prostora restorana se može smestiti 350 osoba u bioskopskoj postavci sedenja, dok se drugi deo može iskoristiti za koktel dobrodošlice ili mesto gde vaši gosti mogu da se odmore u opuštenijoj atmosferi lounge bara.

Prijatnost vaših gostiju nam je uvek na prvom mestu, ceo lokal je klimatizovan, dok će profesionalno osoblje uvek biti spremno da usluži sve učesnike, a bežični internet visoke brzine će omogućiti da se vesti sa vaše konferencije u realnom vremenu razliju širom sveta. Na zahtev klijenta možemo odraditi potpunu tehničku podršku organizovanja poslovnog okupljanja uz najsavremenije uređaje, na raspolaganju vam se nalaze platna, projektori, LCD televizori, vrhunsko ozvučenje, mikrofoni i bine za govornike.

Dekoracija prostora

Naši dekorateri će raditi u dogovoru sa vama da usklade ambijent sa duhom manifestacije, istaknu najbitnije aspekte konferencija i seminara kako biste što bolje i preciznije dopreli do učesnike i ostvarili svoj zacrtani cilj.

Top of the Hub restoran i lounge bar predstavlja idealan ambijent za organizovanje godišnjih sastanaka, promocija kompanije, akademskih konferencija i drugih tipova profesionalnih okupljanja.
Iako je naš restoran prilično prostran, prostor se može preurediti tako da odgovara manjem broju gostiju, idealno za prezentacije i radionice svih vrsta. Inspirišite posetioce vašeg seminara pogledom koji mami uzdahe, a vaši gosti će to sigurno umeti da cene i vrednuju, kao i mogućnost da se odmore i osveže u prijatnom i udobnom lounge baru Top of the Hub restorana između predavanja. Nikome neće biti mrsko da uči i učestvuje u raspravama u takvom okruženju.

Čak i najcenjeniji i najtraženiji govornici iz vaših polja neće moći da preskoče prisustvovanju vašim konferencijama, seminarima i prezentacijama samo na osnovu ugleda koji je Top of the Hub stvorio predanim radom. Na isti način će biti lako obezbediti i medijsku pokrivenost događaja, status elitnog restorana će uvek biti primamljiv pripadnicima medija i ubrzo će se o vašim aktivnostima govoriti na televiziji i čitati u novinama.