fbpx
telefon +381 62 790 063

ZAKUP PROSTORA ZA MODNE REVIJE

MODNE REVIJE – U regionu ne postoji bolje mesto za održavanje manifestacija iz sveta visoke mode od luksuznog lokala koji se nalazi na 25. spratu 141 metra visoke zgrade poslovnog centra “Ušće” – od Top of the Hub-a. Ukoliko želite da prostor u kojem predstavljate svoje kreacije reflektuje brend, stil, inspiraciju i ekskluzivnost vaše modne marke nema dileme, Top of the Hub je pravi i jedini izbor uz koji ćete postići sve što želite.

Lokacija koja je sama po sebi jedinstveno, stilizovano umetničko delo će biti primamljiva i za sam vrh elite sveta mode, najbitnije predstavnike kulture u Srbiji, ali i za sve medije, bilo oni štampani, online ili TV, svi će želeti da sede u prvom redu vaših revija. Vidljivost koju ćete postići izborom Top of the Hub restorana za mesto vaše modne revije će isplatiti vreme, trud, resurse i energiju uložene u realizovanje vaše kolekcije.

Već glamurozni enterijer restorana se uz pomoć naših organizatora može preurediti da i sam bude deo revije kako biste posetiocima pružili potpuno nesvakidašnji događaj koji će na sve prisutne ostaviti utisak kojeg se neće lako otrgnuti. Senzacija koju želite da vaše kreacije postignu će biti udvostručene u Top of the Hub restoranu, kada dizajn odeće dobro izgleda na papiru ili na probama, sa noćnom panoramom Beograda u pozadini nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Revije mogu da traju veoma dugo, te je idealno i što Top of the Hub raspolaže udobnim lounge barom u kojem će vaši gosti moći da se odmore, popiju piće, posluže se hranom, podele utiske i dobiju tretman koji očekuju i zaslužuju.

Naše gostoprimstvo počinje već na prizemlju i uz pomoć našeg iskusnog tima organizatora, hostesa, konobara i kuvara dobićete najbolju pomoć kako biste održali reputaciju istinskog trend-setera postavljajući nove standarde u modnoj industriji. Pomoći ćemo vam da utvrdite uticaj na svet visoke mode brigom o propratnoj tehničkoj opremi potrebnoj da se ispuni vaša vizija za reviju: najnoviji televizori, projektori, platna, ozvučenje, osvetljenje, postavljanje bine. Uz propratni sadržaj najvišeg kvaliteta jedinstvenost i naročitost vaše revije će biti potvrđena, a vaši gosti će imati kompletni doživljaj o kojem će pričati narednih nedelja.

Sa 25. sprata najviše zgrade u Srbiji vaše kreacije će se preliti preko Beograda i šire, upostaviti trend koji ste želeli i uskoro ćete moći da vidite kako se vaša vizija pretvara u javu. Top of the Hub je – modnim rečnikom – vanvremenski must have koji se savršeno slaže uz bilo koji dizajn i svaku kolekciju.