fbpx
+381 62 790 063

Restoran za svadbe

Top of the Hub – Restoran za svadbe
Sala za venčanja

Naš prostor može da primi oko 300 gostiju u sedećoj (banket) varijanti.
Ipak, što se tiče venčanja, preporučujemo broj gostiju do 180, jer u tom slučaju svi mogu biti u jednoj polovini. Ukoliko je broj gostiju iznad 180, moramo ih podeliti u dve polovine prostora.

Detaljanu mapu prostora možete pogledati ovde

Švedski sto

Za Vaš specjialan dan, nudimo Vam nekoliko ponuda švedskog stola i set menija. Kompletne ponude za Vaše venčanje možete preuzeti u PDF formi.

Ukoliko ste ipak zamislili nešto što se ne nalazi u našoj ponudi, odnosno ukoliko su vaše želje drugačije, podelite ih sa nama i potrudićemo se da izbor hrane i pića, tj. kompletnu ponudu prilagodimo Vašim željama.

Set meni

Za Vaš specjialan dan, nudimo Vam nekoliko ponuda švedskog stola i set menija. Kompletne ponude za Vaše venčanje možete preuzeti u PDF formi.

Ukoliko ste ipak zamislili neto to se ne nalazi u naoj ponudi, odnosno ukoliko su vae elje drugačije, podelite ih sa nama i potrudićemo se da izbor hrane i pića, tj. kompletnu ponudu prilagodimo Vaim eljama.

Vaš najvažniji dan

Za Vaš najvažniji dan, Top of the Hub Vam može obezbediti niz pogodnosti koji će Vam ovaj specijalni dan učiniti lepšim i svečanijim, kao što su:

  • organizacija vatrometa
  • iznajmljivanje limuzine ili oldtajmera
  • angažovanje animatora za decu
  • odabir mladenačke torte

Bilo bi nam zadovoljstvo da Vas ugostimo i pokažemo Vam naš restoran. Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na telefon 062/790 063 ili putem mejla katarina.stojanovic@topofthehub.rs